Bereik Safety&Health@Work met eWorks

Elke dag zetten wij ons in voor ultieme veiligheid op de werkvloer. Wil je weten hoe wij dit aanpakken? Bezoek ons op 2 en 3 oktober ’24 op de beurs Safety&Health@Work in Ahoy Rotterdam, stand 4.012. Laat je inspireren door onze safety-oplossingen. Van gebruiksvriendelijke poortinstructies en handige e-learnings tot zelfs een escape truck. Kom langs en ontdek de vele voordelen! Kun je niet wachten? Onze experts staan voor je klaar!

eWorks e-learning
SLIM subsidie aanvragen eWorks

Bezoek ons op de beurs Safety&Health@Work

Kom langs bij onze stand en ontdek hoe wij jouw werkvloer veiliger maken. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de nieuwste safety-oplossingen: snel inzetbaar, gebruiksvriendelijk en met indrukwekkende resultaten. Met eWorks bereik je moeiteloos je veiligheidsdoelen.

2 en 3 oktober | Ahoy Rotterdam

Ontdek ons productaanbod

Kun je de beurs niet bezoeken? Geen zorgen! Wij helpen je graag met een veiligere werkvloer, waar je ook bent. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan tools en diensten:

e-learning toolboxen

Toolbox library

Bied je collega’s toegang tot meer dan 80 e-learnings. Geschikt voor elk online apparaat en ideaal in combinatie met de DareToCare app voor een complete veiligheidsoplossing.

Safety care app

DareToCare app

Geef je collega’s de tools om veilig te werken met een overzichtelijke app. Incidenten melden, toolboxen volgen, handleidingen openen, en meer – allemaal binnen handbereik.

Veilig werken

Safety onboarding

Laat nieuwe collega’s veilig starten met onze safety onboarding. Eenvoudig aan te passen aan jouw bedrijf, beschikbaar in meerdere talen, en makkelijk te beheren.

Safety Care app

Poortinstructie

Zorg voor een snelle en eenvoudige toegang tot je werkplek met onze naadloze poortinstructie.

Safety Escape room

Safety escape truck

Een unieke, mobiele veiligheidstraining waarin je team realistische noodsituaties ervaart en leert samenwerken om risico’s te vermijden. Train tot 80 medewerkers per dag, direct op locatie.

Behoefte aan een leeroplossing op maat?

Al jarenlang creëert onze zusteronderneming Splintt op maat gemaakte leeroplossingen die precies voldoen aan jouw behoeften.

We staan klaar om samen met jou jouw werkvloer veiliger te maken!